• 0759-030.849
 • 0734-440.474

Benzi de Alergare

z-a
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
91 Produs(e)
 • Banda de alergare T 1100 JETSPORT

  Afiseaza inclinare,timp,viteza,calorii,distanta,puls, Butoane predefinite pe consola
  Banda de alergare T 1100
  Preţ:17.550,00 Lei TVA inclus
 • Banda de alergare electrica H 2.4 FIRST BIKE

  Banda de alergare electrica reprezinta alternativa moderna pentru jogging.
  Banda de alergare electrica H 2.4
  Preţ:2.090,00 Lei TVA inclus
 • Banda de alergat Track Motion KETTLER

  Banda de Alergat TRACK MOTION Kettler. Intrarea in seria Track pentru benzile de alergare Kettler!
  Ecranul computerului iluminat verde, cu 8 programe de antrenament si butoane directe pentru selectia inclinarii si vitezei va ofera controlul asupra benzii in orice moment al exercitiului. Motorul puternic, 2 CP, cu sarcina continua si suprafate mare de alergat, 132 x 48 cm ofera o alergare confortabila. Prin ajustarea pantei 1-12% si a vitezei 1-16 km/ h (crestere cu 0.1 km/ h) antrenamentul dvs. cu siguranta nu va fi plictisitor.
  -16%
  Banda de alergat Track Motion

  Preţ: 5.099,00 Lei

  5.999,00 Lei

  TVA inclus
z-a
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
91 Produs(e)

1. Benzi de alergare magnetice

Banda de alergare magnetica ne ajută să ne menţinem în formă, să ne întreţinem şi să ne tonifiem musculatura corpului. O bandă de alergare magnetică nu are motor, astfel că suprafaţa de alergare trebuie împinsă cu ajutorul picioarelor. Acest lucru înseamnă depunerea unui efort suplimentar, care te va aduce mai aproape de rezultatele dorite.

 

2. Benzi de alergare electrice

Banda de alergare electrica este acţionată de un motor, cu ajutorul căruia vei fi nevoit să menţii ritmul de alergat. De asemenea, ai posibilitatea de a seta viteza dorită cu ajutorul unui computer. Acest display îţi mai oferă informaţii legate de distanţă, timp, înclinaţie, măsurarea pulsului sau a caloriilor consumate. Multe modele sunt prevăzute cu dispozitive de siguranţă, eficiente în caz de accidentări sau situaţii imprevizibile.

 

3. Benzi de alergare profesionale

Banda de alergare profesionala îţi oferă tehnologie şi funcţionalitate la un nivel ridicat. De obicei, aceasta este achiziţionată pentru dotarea unei săli de sport. Există şi bandă de alergat semi-profesională, care poate fi achiziţionată de oricine şi utilizată de acasă. Acest aparat dispune de mai multe programe de alergare interactive, cu ajutorul cărora să realizezi exerciţii variate şi combinate. Această diversitate este oferită de prezenţa unui display practic şi multifuncţional....Citeste mai departe