Scaune de Bicicleta

Seteaza descrescator

1 Articol(e)

Seteaza descrescator

1 Articol(e)

Daca esti o persoana careia ii place mersul pe bicicleta, atunci te afli in locul potrivit! Sportaddict.ro exista pentru a sprijini pasiunile oamenilor ca tine pentru care sportul si miscarea sunt parte din viata lor de zi cu zi.

Daca ai un copil care nu este inca sufient de mare pentru a-ti impartasi pasiunea pe doua roti, avem si pentru asta o solutie: scaunele de bicicleta pentru copii. Montate cu usurinta in partea din spate sau din fata a bicicletei, va transforma timpul plimbarii tale intr-un timp de calitate cu cel mic. La fel de util este si daca doriti sa il transportati mai simplu la gradinita, la bunici, in parc sau in alte locatii din apropiere.

Nu conteaza prea mult varsta, nu iti face griji. Avem modele care pot sa duca in siguranta copii pana la 8-9 ani si 30 kg. Ceea ce le face sigure sunt materialele solide si de calitate din care sunt confectionate, sistemul de centuri reglabile, curelele sau suporturile pentru picioare care protejeaza copilul fata de roata. De asemenea au perne si materiale moi care confera confort si amortizeaza vibratiile produse de miscare.

Scaunele de bicicleta de copii sunt usor de instalat pe pobagaj si nu necesita unelte sau cunostinte speciale. Ele sunt stabile si nu afecteaza stabilitatea si siguranta bicicletei. Poti alege un model de calittate si la preturi rezonabile din magazinul nostru online.

Pentru copiii foarte mici, specialistii recomanda scaunele de bicicleta cu prindere in fata, in felul acesta putand sa ii aveti tot timpul in observatie pe timpul mersului. Mai recomandam si scaunele cu bara de siguranta in fata pe care se pot sprijini si care ii va proteja chiar daca piticii adorm pe drum la un moment dat. Avantajul unui scaun de bicicleta de copii cu prindere in fata este si acela ca le oferi astfel o vizibilitate mai mare. Pentru tine vei avea mai multe oportunitati de a interactiona cu ei in timpul mersului, de a discuta, a-i arata locuri noi si a-l invata lucruri interesante. Dezavantajul este ca, in cazul rasturnarii bicicletei copilul poate fi mai afectat decat daca va sta pe un scaun de bicicleta montat in spate.

Nu in ultimul rand, achizitioneaza, alaturi de scaun, si o casca pentru cel mic. Acum ca v-ati luat toate masurile de siguranta, va uram plimbare placuta!