Anvelope Bicicleta

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Tipuri de anvelope bicicleta

Anvelopele sunt foarte importante pentru pasionatii de ciclism. Acestea trebuie alese in functie de caracteristici precum dimensiunea, diametrul, grosimea, rulaj, crampoanele sau materialele din care sunt confectionate. Pentru a alege cauciucurile potrivite trebuie sa luam in considerare si tipul de teren pe care urmeaza a fi folosite: asfalt, teren accidentat etc. 

Poti alege si un set de cauciucuri bicicleta impreuna cu camere bicicleta, acesta este usor de utilizat si poate fi reparat rapid. De asemenea, poti schimba rapid anvelopele, fara a cheltui mai mult decat ti-ai propus.

Anvelopele fara camere, tubeless, au si ele avantajele lor, cum ar fi riscul de pana redus. Orice model ai alege, ia in calcul si parerea unui specialist in acest domeniu, pentru a fi sigur ca iei decizia corecta.

Gama variata de anvelope bicicleta de la SportAddict.ro

Magazinul online SportAddict.ro iti ofera o gama formata din peste 165 de modele de anvelope de calitate la cele mai bune preturi, din care tu sa le alegi pe cele potrivite pentru bicicleta ta, dar si pentru activitatile pe care vrei sa le faci!