Gantere

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Gantere colorate pentru un corp bine sculptat

Cum iarna a trecut, toti incepem sa ne preocupam de modul in care arata corpul nostru si sa incercam sa scapam de kilogramele in plus acumulate in timpul anotimpului rece.

Ne place sau nu, kilogramele nu zboara doar cu dieta, de aceea sportul este foarte important pentru noi toti. Daca nu esti un fan al salilor de sport si preferi sa-ti lucrezi corpul in confortul propriei case, atunci vei avea nevoi si de gantere, pentru ca exercitiile pe care le faci sa fie complete.

Ganterele sunt folosite atat in exercitiile fizice pentru barbati, dar si in cele pentru femei. Exercitiile cu gantere sunt unele dintre cele mai eficiente si te vor ajuta sa-ti tonifiezi musculatura, sa ai brate suple si sa intaresti forta intregului trup.

Desi femeile se cam feresc sa utilizeze gantere, din cauza prejudecatii ca folosirea acestora ar contura bratele intr-un mod lipsit de feminitate, ar trebui sa stiti ca exercitiile cu gantere ne pot ajuta sa scapam rapid si eficient de grasimea de pe brate. Un alt beneficiu al acestor articole fitness este ca ne vor ajuta sa fortifiem muschii spatelui, sa adoptam o pozitie dreapta si sa ne pastram coloana dreapta. Barbatii sunt deja constienti de beneficiile aduse de exercitiile cu gantere si, daca femeile opteaza pentru gantere cu greutati ce pornesc de la 0,5 kg si le cresc treptat, domnii aleg gantere cu greutati mai mari. De aceea pentru ei ar fi perfect un set de gantere a caror greutate se poate ajusta!

Gantere de vanzare pentru toate preferintele!

SportAddict.ro iti pune la dispozitie peste 90 de modele de gantere de vanzare de diferite greutati si culori. Poti opta pentru seturi de gantere cu greutati pornind de la 0,5 kg pana la 18 kg sau pentru o singura gantera cu o greutate mare. De asemenea aveti posibilitatea de a comanda seturi profesionale de gantere si va puteti alege singuri greutatea pe care vreti sa o ridicati in functie de tipul de exercitii ales.

Comanda si tu, simplu si rapid, gantere de pe SportAddict.ro!