Penny Board

Seteaza descrescator

7 Articol(e)

Seteaza descrescator

7 Articol(e)

Alege Penny Board, alege viteza!

 Placile Penny Board sunt faimoase in intreaga lume pentru ca ofera ceva in plus fata de clasicele skateboard-uri: viteza!

Sunt de obicei fabricate din plastic sau silicon, materiale ideale pentru o deplasare usoara si o experienta unica.

Penny este o marca inregistrata a unei companii australiene infiintata de Ben Mackay in anul 2010. Au mai fost fabricate placi din plastic si inainte, iar ideea din spatele deciziei lui Mackay a fost sa faca ceva asemanator cu primul sau skateboard, primit cand avea doar 5 ani, unul mic cumparat de tatal sau de la reduceri. A vrut sa faca un model usor si potrivit pentru orice varsta. Talentat si inventiv, el a incercat diverse materiale pentru a inlocui lemnul. Si a ales ce e mai bun: rezistenta si flexibilitatea fizica a formulei de plastic a placilor Penny sunt cele care le plaseaza deasupra altor tipuri de skateboard-uri din acest material.

Datorita popularitatii sale, acest termen Penny Board s-a generalizat astazi pentru toate skateboard-urile din plastic. Mai pot fi gasite sub denumirile de Cruise Board sau Beach Board.

Ca si caracteristici, placile Penny Board sunt compuse din punti de plastic dur, de inalta calitate si ax puternic, din aluminiu sau otel, cu roti confectionate de obicei din polioretan, cauciuc sau silicon.

Cantaresc putin, sunt usor de dus oriunde si pot sustine pana la 100kg. Sunt ideale pentru a rula cu viteza pe tot felul de suprafete, chiar si pe cele dure, de aceea multi utiilizatori le prefera ca mijoc de transport rapid pentru a merge la scoala sau chiar la locul de munca. Sasiul este si el usor, din aluminiu, ceea ce face placa foarte simplu de manevrat si de intors.

Pentru ca elementele sale sunt fabricate separat, poti cumpara online un Penny Board gata fabricat alegand din diversitatea de forme si culori de pe site, sau poti sa achizitionezi partile sale ca accesorii si sa iti construiesti un board personificat. O caracteristica unica a acestor modele este ca te poti plimba cu ele fara incaltaminte, baza nepermitand alunecarea. Aceasta tendinta face furori printre tineri pe retelele de socializare si este ideala pentru zilele fierbinti de vara sau pe timpul unei iesiri pe litoral. 

Culorile sunt si ele variate si atragatoare iar designul potrivit pentru orice tip de caracter. sportadict.ro iti ofera variantele monocolor, din plastic mat sau transparent pentru persoane sociabile si iubitoare de aventuri dar si modele supercolorate din colectia Street Surfing pentru utilizatori indrazneti, care stiu sa fie cool si sunt dependenti de adrenalina.

Alege ce simti ca ti se potriveste doar cu un click.

Cu un Penny Board esti gata de zbor!