Piese Biciclete

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Lumea pe roti nu este niciodata lipsita de aventuri si de defectiuni. Fie ca ai o bicicleta pe care o folosesti in drumurile cotidiene la lucru sau la scoala, o bicicleta cool pentru agrement sau acrobatiuni, una performanta pentru drumuri montane sau intreceri sportive, aproape inevitabil te vei confrunta cu nevoia de piese pentru biciclete.

Unele componente bicicleta se strica mai repede, altele tin mai mult, in functie si de calitatea bicicletei, de cat de bine o intretii si o protejezi etc. Exista multe categorii de piese de biciclete care se pot inlocui si cele mai frecvet vei avea nevoie de: anvelope, jante, lanturi, schimbatoare, cabluri de frana, manete, gripuri, butuci, camere, frane, pedale, pipe, pinioane, saboti, placute de frana, tije etc.

Daca defectiunile sunt mai serioase, atunci s-ar putea sa schimbi parti mai mari de bicicleta: roti, furci, ghidon, pedaliere, sa, cadre.

Magaziunul nostru online ofera spre vanzare o varietate mare de piese biciclete, pentru majoritatea modelelor folosite in Romania. Calitatea lor este excelenta iar pretul pentru toate buzunarele. Comanda acum piesa de bicicleta de care ai nevoie.