Steppere

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Slabeste cu ajutorul unui stepper!

Zilele de iarna au trecut, iar acum toti suntem preocupati de modul in care corpul nostru arata dupa trecerea anotimpului rece. Stim ca nicio dieta nu are rezultate daca nu este asociata si cu exercitii fizice, de aceea, daca vrei sa ai un corp de invidiat, ar trebui sa incerci sa te apuci de sport.

Pentru cei care nu sunt adeptii salilor de sport exista tot felul de aparate pe care le pot folosi in propria casa pentru a face exercitii fizice. Unul dintre ele este si stepperul, acesta te ajuta sa slabesti sau sa-ti tonifiezi musculatura. Poti alege un stepper din gama variata de astfel de aparate de fitness pregatita pentru tine de SportAddict.ro!

In functie de modelul de stepper ales va varia si pretul acestuia, dar, de obicei un stepper nu are un pret foarte mare. Daca alegi un stepper aerobic, il poti utiliza oricand ai timp pentru a face exercitii care sa-ti mentina greutatea la un nivel optim.

Poti opta pentru un stepper aerobic de tip treapta, pentru unul cu manere sau corzi elastice, ce permite realizarea unuor exercitii fizice complexe, ce lucreaza atat partea inferioara, cat si pe cea exterioara sau poti alege un mini stepper. Pe langa faptul ca un stepper ne ajuta sa ne sculptam corpul, avem si avantajul ca acesta nu ocupa foarte mult spatiu si este mereu la indemana. In acest fel, poti face sport atunci cand ai timp, la tine in casa, in timp ce asculti muzica sau urmaresti serialul preferat.

Comanda rapid si simplu un stepper de la SportAddict.ro!

Poti comanda rapid modelul de stepper pe care ti-l doresti de pe site-ul SportAddict.ro!

Indiferent de ce model alegi, ar trebui sa stii ca este bine sa optati pentru un stepper ce sustine cu cel putin 5 kg mai mult decat aveti dumneavoastra! Preturile pentru un stepper pornesc de la 90 Ron si urca in functie de complexitatea aparatului.

Obtine o silueta de invidiat cu ajutorul unui stepper de la SportAddict.ro!