Termeni si conditii

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate adoptata de www.sportaddict.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii website-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatiile personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dvs in nume personal (de exemplu numele dvs, adresa, e-mailul, telefonul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite la accesarea functionalitatilor create special pentru clientii inregistrati, cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenziile deja efectuate etc. Promotiile de pe SportAddict sunt pe termen limitat si nu se cumuleaza cu alte promotii active deja pe site sau cu alte vouchere/cupoane cadou.

In eventualitatea in care vindem sau instrainam intr-un alt mod o fractiune sau intregul nostru business catre o alta entitate, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cardurile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul www.sportaddict.ro. Email-ul si parola sunt date colectate cu scopul autentificarii clientului pe site. Toate datele colectate sunt stocate si criptate dupa caz (parola) folosind metode avansate de securizare.

Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad superior de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra inainte de a ne fi transmisa noua (prin certificate SSL). In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Pentru o mai mare siguranta, in unele cazuri este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dvs. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.