Casti de Bicicleta pentru Adulti si Copii

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Daca ai nevoie de o casca de bicicleta, aici este locul potrivit sa cumperi numai cu un clic.

O casca de bicicleta este echivalenta cu termenul “protectie”. Nu e doar ceva cerut obligatoriu prin lege, ci si o masura personala de precautie, care poate sa faca diferenta dintre viata si moarte la o eventuala accidentare.

In magazinul nostru online avem diverse marimi de casti de bicicleta, modele si culori diferite, forme clasice sau moderne, pentru adulti dar si pentru copii, la preturi imbatabile. O casca pentru bicicleta de calitate poate deveni prietenul tau cel mai protector, indiferent ca faci ciclism de agrement, montan, de curse sau pedalezi in drum spre serviciu. Poti alege o casca monocolor sau colorata cu imprimeuri cool, simpla sau captusita. Dispunem de multe modele ergonimice confectionate de producatori cunoscuti pe piata ca: NIJDAM, FORCE, BBB, DHS, ABUS, UVEX, KASK etc.

Daca nu stii ce sa alegi, poti gasi mai multe detalii in acest articol de pe blogul nostru sportaddict.ro/blog

Cu aceste casti de protectie la moda vei atrage privirile prietenilor tai, fie ca le vei purta in parc, in drumetie, cu role, skateboard sau pe sosea. Cumpara acum o casca de bicicleta si fii gata de aventura!