Biciclete BMX

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Descopera aventura cu o bicicleta BMX

Bicicleta BMX este o bicicleta sport off-road si este folosita in curse sau cascadorii. Numele bicicletei BMX vine de la abrevierea pentru bicicleta motocross. Istoria bicicletei BMX incepe in anii `70, cand copii organizau curse cu bicicleta pe traseele murdare din Carolina de Sud. La mijlocul deceniului, producatorii au inceput crearea de biciclete destinate acestui sport, flexibile si perfecte pentru curse.

Acum sub cupola numelui de biciclete BMX sunt cuprinse bicicletele de curse, precum si cele folosite pe strada, pe teren murdar, in parc sau pentru freestyle.

Bicicletele BMX sunt preferate in special de tineri, dornici de acrobatii si sarituri cu bicicleta, dar acest lucru nu este obligatoriu. Pasionatii de sarituri si trick-uri pe doua roti iubesc bicicletele BMX, pentru ca sunt mai usoare decat celelalte tipuri de biciclete, ofera mai multa mobilitate si rapiditate.

In zonele urbane, exista locuri amenjate special pentru exersarea casadoriilor sau sporurilor extreme, frecventate atat de biciclisti, cat si de skateboard-eri sau de cei ce merg pe role. Astfel, bicicleta Bmx aduce spiritul aventurii in viata voastra!

Biciclete BMX pentru cei pasionati de cascadorii

Magazinul online SportAddict.ro iti pune la dispozitie o varietate de modele de biciclete BMX, atat pentru adulti, cat si pentru copii! Gasesti biciclete BMX pentru incepatori, in categoria BMX Starter, pentru pasionati, dar si pentru profesionisti.Puteti alege intre modele de diferite culori de biciclete BMX. Pe Sport Addict gasesti o gama larga de biciclete BMX, dar si piese, accesorii sau echipamente pentru cei ce iubesc mersul pe bicicleta!

In plus, bicicleta ta BMX va fi livrata in maxim 48 de ore dupa ce ai plast o comanda, pentru ca tu sa te poti bucura cat mai repede de placerea de a o utiliza! Pentru orice intrebari ai sau pentru detalii legate de bicicleta BMX, nu ezita sa ne contactezi!

Adu spiritul aventurii in viata ta cu o bicicleta BMX!