Intrebari frecvente

I: Cine este magazinul online www.sportaddict.ro?
R: Magazinul online www.sportaddict.ro este format dintr-o echipa profesionista axata pe comercializarea in Romania a produselor sportive. Proprietarul magazinului online www.sportaddict.ro este societatea comerciala S.C. Online Logistics S.R.L., avand sediul in Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia nr. 210, corp B, etaj 2, J12/101/2012, RO29558430.

I: Care este gama de produse pe care o comercializati?
R: Gama de produse comercializate pe www.sportaddict.ro este variata cuprinzand printre altele: biciclete, aparate fitness, echipamente pentru sporturile de iarna, sporturi de apa, sporturi de echipa, hamace, piscine si multe alte articole sportive pentru orice sezon.

I: Care sunt principalele branduri pe care le comercializati?
R: Pe site-ul www.sportaddict.ro se comercializeaza produse de cea mai inalta calitate apartinand unor branduri de renume pe plan international. Vizitati-ne pentru a fi la curent cu ultimele noutati. Lista completa de producatori o gasiti in pagina de AICI.

I: Cum pot sa platesc cand plasez o comanda?
R: Modalitatile de plata sunt multiple. Puteti sa plasati o comanda si sa platiti ramburs, la primirea produsului sau puteti sa platiti folosind ordin de plata care trebuie confirmat telefonic sau prin email. Detalii despre toate metodele de plata gasiti AICI.

I: Ce avantaje am daca devin client si imi fac un cont pe www.sportaddict.ro?
R: Toti clientii nostri pot beneficia de bonusuri, discounturi si alte tipuri de cupoane de reducere pentru diferite campanii promovate. Mai mult, prin abonarea la newsletter o sa fiti la curent cu toate noutatile si ofertele care apar pe www.sportaddict.ro.

I: Care este pretul de expediere al produselor?
R: Pretul de expediere al produselor difera in functie de greutatea volumetrica a fiecarui produs. Pe pagina fiecarui produs aveti afisata greutatea volumetrica si un buton de calculare transport.

I: Ce firma imi aduce mie comanda la usa?
R: Magazinul online www.sportaddict.ro apeleaza la serviciile de curierat oferite de Urgent Curier.

I: In cat timp primesc produsele comandate din momentul plasarii comenzii?
R: Majoritatea produselor comandate ajung la dvs in 24-48 de ore. In cazul in care un produs nu este disponibil in stocul nostru sau al furnizorului/producatorului, un operator va va suna pentru a va comunica un termen de livrare sau pentru a va prezenta alternative ale produselor comandate.

I: In cazul in care produsul nu este pe placul meu il pot returna?
R: Puteti returna produsul in maxim 14 zile de la primirea acestuia. Detalii suplimentare puteti gasi AICI.

I: Care din variantele de produs este mai buna pentru mine?
R: Pentru orice sfat sau sugestii operatorii nostrii va stau oricand la dispozitie.