Filtre

Accesorii Outdoor

Seteaza descrescator

2 Articol(e)

Seteaza descrescator

2 Articol(e)

Accesorii de ajutor in drumetii

Cei care iubesc natura si peisajele care iti taie respiratia prefera excursiile care sa le ofere ocazia de a se relaxa si de a petrece mai mult timp bucurandu-se de simplitatea locurilor nealterate de mana omului. Nimic nu se compara cu energia si vitalitatea pe care ti-o confera sportul in aer liber! De aceea ai nevoie de anumite accesorii care sa iti faca plimbarile in aer liber mai placute.

Poti alege un ceas sport pentru a iti contoriza activitatea fizica in natura. Ceasurile outdoor sunt realizate din materiale rezistente si ofera facilitati variate utilizatorilor, de aceea, nu ar trebui sa-ti lipseasca din bagaj. De altfel, un ceas outdoor iti poate oferi informatii despre conditiile meteo, dar si indicatii de orientare.

Busola este unul din obiectele indispensabile celor care calatoresc in natura. Aceasta te va ajuta sa gasesti directia corecta atunci cand conditiile meteo nu sunt favorabile. O busola cu snur este usor de transportat si de folosit atunci cand te ratacesti.

Daca iubesti tehnologia, atunci vei inlocui busola cu un GPS outdoor! GPS-ul te ajuta sa stabilesti pozitia exacta si sa gasesti directia in care vrei sa te indepti. Un GPS portabil are o baterie care dureaza mai mult decat cea a smartphone-ului tau si capteaza mai bine semnalul satelitilor decat acesta.

Accesorii outdoor de la SportAddict.ro

SportAddict.ro ti-a pregatit o gama formata din peste 150 de modele de accesorii outdoor printre care: ceasuri outdoor, busole si compasuri, cronometre si pedometre si alte echipamente ce ti-ar putea fi de folos.Fie ca iti doresti un GPS portabil sau ca preferi busola, SportAddict.ro vine in intampinarea dorintelor tale.

Orice echipament ti-ar lipsi, poti plasa simplu si rapid o comanda pe SportAddict.ro si vei intra in cel mai scurt timp in posesia obiectelor de care ai nevoie.