Accesoriu Prindere Hamace, La Siesta, Home, SmartHook

3500
Accesoriu Prindere Hamace, La Siesta, Home, SmartHook

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

Pret normal: 11400 Lei - 20%

Special Price 9120 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

1520 Lei/luna

Accesoriu Prindere Hamace, La Siesta, Home, SmartHook

Detalii

Suspensia este montata pentru o instalare flexibila pe pereti, tavane, grinzi. Hamacul este usor de suspendat sau eliminat folosind coarda universala. SmartHooks permite ajustarea usoara a lungimi cablului.
accesoriu Prindere Hamace La Siesta Home SmartHookSuspensia este montata pentru o instalare flexibila pe pereti, tavane sau grinzi.Hamacul este usor de suspendat sau eliminat folosind coarda HomeSmartHooks permite ajustarea usoara a lungimi cabluluiCarligul nu necesita unele speciale si este potrivit pentru o mare varietate de suprafeteForma sa triunghiulara cu 3 gauri asigura o distributie optima a greutatiiacest set este nu numai practic, este, de asemenea, rezistent la intemperii.Toate piesele sunt 100% fabricate in GermaniaMaterial si manopera de inalta calitateProdusele care poarta aceasta eticheta au fost testate si certificate de catre TaV Rheinland-cu privire la siguranta lor.Potrivit pentru utilizare permanenta in aer liber.SmartHook nostru brevetat faciliteaza ajustarea usoara a lungimii cabluluiTestat GS - Certificat de siguranta TaVProdus testat si atestat international pentru siguranta si calitate.Resistent la intemperii si la raze ultravioleteProdus potrivit pentru utilizare permanenta in aer liber.Prindere rapidaHamacul este usor de suspendat sau eliminat folosind coarda universala.Carligul nu necesita unelte speciale si este potrivit pentru o mare varietate de suprafete.Forma sa triunghiulara cu 3 gauri asigura o distributie optima a greutatii.SmartHooks permite ajustarea usoara a lungimi cabluluiSmartHook-ul nostru brevetat faciliteaza ajustarea usoara a lungimii cablului.Fabricat in GermaniaToate piesele sunt 100% fabricate in Germania. Material si manopera de inalta calitate.

Mai multe informatii

Garantie 24 luni
Producator La Siesta
Material Nylon|Poliester
Greutate suportata 200 kg
Rating general:
1 review

Scrie un review

Părerea ta despre Accesoriu Prindere Hamace, La Siesta, Home, SmartHook. Ajută-i pe alţii să fie mai bine informaţi

1 Articol(e)

Ofelia
318/11/2015 15/11/2015 20:11
  • Review:
recomand
Dupa lungi cautari am gasit acest produs, majoritatea accesoriilor sunt pentru prinderea intre copaci. Sfoara este lunga si desi pare subtire este rezistenta, accesoriu de calitate, usor de prins.
0
0
Raspunde
Show more comments (-2) Hide comments

1 Articol(e)

Ce fel de abuz vrei sa raportezi?
    Please, wait...