Furci Bicicleta

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Furci si accesorii bicicleta

Cei pasionati de ciclism si biciclete vor fi mereu interesati de componente si piese biciclete cu care sa-si imbunatateasca performanta. Orice biker este la curent cu piesele de care are nevoie pentru confort si performanta crescuta.

Furca pentru bicicleta este o componenta foarte importanta, ce se monteaza pe roata din fata. Pasionatii de plimbari pe doua roti pot orieta si echilibra bicicleta, cu ajutorul unei furci bicicleta. Aceasta componenta poate servi si pentru fixarea unor aparatori de noroi, frane sau etriere. Exista numeroase modele de furci biciclete fixe sau cu suspensie, alese in functie de tipul bicicletei.

Furcile fara suspensie sau fixe sunt potrivite pentru bicicletele de oras, iar cele cu suspensie ofera un control mai bun si un confort sporit fiind mai potrivite pentru bicicletele MTB.

Alege SportAddict.ro pentru furci bicicleta!

Alege modelul de furca bicicleta potrivit nevoilor tale de la magazinul online SportAddict.ro! In plus, te poti bucura de o gama variata de piese si accesorii biciclete la preturi accesibile din care sa alegi orice altceva ai nevoie.