Ghidoane Bicicleta

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Tipuri de ghidoane

Daca ghidonul bicicletei tale nu ti se pare potrivit sau este vechi si uzat, il poti schimba rapid cu unul nou. Modele noi de ghidoane sunt durabile si adaptate nevoilor fiecarui biker in parte. Acesta influenteaza pozitia biciclistului in timpul pedalarii, dar si pozitia centrului de greutate.

Trebuie sa tii cont de urmatorii factori in alegerea unui nou ghidon : modelul bicicletei, materialele din care este confectionat si de dimensiunea acestuia.

Poti alege intre ghidoane confectionate din otel, aluminiu, titan sau carbon. Ghidoanele influenteaza controlul intregului vehicul si aduce mai multa usurinta in utilizare, daca este ales corect. In general, un ghidon trebuie sa fie mai lat cu aproximativ 10 cm decat latimea umerilor, pentru a fi potrivit pentru tine.

Alege ghidonul potrivit de la SportAddict!

Magazinul online SportAddict.ro iti pune la dispozitie o oferta formata din peste 40 de modele de ghidoane la preturi accesibile din care tu sa-l alegi pe cel potrivit bicicletei si nevoilor tale! Tot la SportAddict.ro vei gasi si multe accesorii pentru ghidoane cum ar fi mansoane, ghidoline etc. pentru un confort sporit!