Lanturi pentru Bicicleta

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Lanturi pentru bicicleta ta

Toti cei ce au mers cel putin o data cu bicicleta stiu ca lantul este foarte important pentru buna functionare a bicicletei.

Lanturile pentru biciclete sunt de mai multe tipuri si variaza in functie de numarul de viteze pe care il are o bicicleta. Atunci cand alegem un lant nou pentru bicicleta trebuie sa ai in vedere marimea sa, lungimea, numarul de zale dar si compatibilitatea. Marimea unui lant bicicleta variaza intre 3/16۝, 1/8۝, 3/32۝ sau chiar mai mic de atat.

Pentru a fi sigur ca lantul ales de tine se potriveste cu bicicleta ta trebuie sa tii cont de numarul pinioanelor, daca vei alege gresit se va accelera uzura pinioanelor, dar si a lantului. 

De asemenea, trebuie sa va ocupati si de intretinerea periodica a lantului de bicicleta, aceasta se poate realiza prin curatarea si lubrifierea periodica.

Alege SportAddict.ro pentru o bicicleta mai performanta!

Magazinul online SportAddict.ro vine in intampinarea ciclistilor cu o gama variata de piese si accesorii bicicleta la preturi accesibile, printre care si diferite modele de lanturi pentru biciclete rezistente, din materiale de calitate si de la branduri renumite!