Trotinete Adulti

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

Preocuparea pentru o viata sanatoasa si pentru exercitiul fizic, a facut trotinetele, acest accesoriu trendy, sa fie din ce in ce mai populare si in randul adultilor. Fie ca va deplasati in parc, in natura pentru o scurta plimbare, sau pentru a ajunge la studii ori la birou, trotinetele sunt o alternativa practica, ieftina si rapida de transport. Cu o astfel de trotineta va puteti deplasa rapid, economisiti timpul de asteptare a autobuzului in statii sau pe cel in care ati putea fi blocat cu masina in trafic.

Usoare, simplu de manevrat, va puteti strecura rapid in cele mai aglomerate locuri. Mersul pe trotineta este si un obicei ecologic, nepoluant, majoritatea neconsumand decat... caloriile in plus.

Magazinul nostru online iti ofera trotinete de adulti cu model si design variat, la preturi acesibile. Unele sunt de dimensiuni reduse, usoare, din aluminiu, foarte simplu de trasportat peste tot. Recomandam si trotinetele compacte, cu sistem de pliere care sunt prevazute si cu o curea pentru spate. Doar din 1-3 miscari le puteti strange si lua cu voi in autobuz, pe scari, in lift, in casa sau in alte cladiri fara sa ridice probleme de depozitare sau parcare.

De asemenea oferim trotinete miniscuter cu roti mai mari gonflabile, cu janta, pentru un plus de viteza. Nu sunt de ocolit nici variantele electrice care te pot ajuta sa iti salvezi energia atunci cand ai obosit.

Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la greutatea ta ca adult. Multe dintre aceste accesorii sunt potrivite pentru utilizatori care cantaresc pana la 100-120kg. Oricum, folosind frecvent o trotineta de adulti, garantat nu vei ajunge la limita de sus a greutatii, faci miscare si astfel fiecare metru parcurs te duce mai aproape de o viata sanatoasa si fericita.

Trebuie insa sa tii cont in alegerea trotinetei de adulti de inaltimea ghidonului si de cat porti la pantofi. Cadrul vertical este ajustabil, asa ca e foarte simplu de fixat la inaltimea potrivita, nu foarte jos pentru ca va produce dureri de maini si de spate. Cand ne referim la marimea la pantofi, ne referim la marimea platformei trotinetei, atat in latime cat si in lungime. Trebuie sa ai suficient spatiu unde sa iti odihnesti ambele picioare. O platforma mai lata este de obicei mai confortabila. Marimea platformei este direct proportionala cu marimea rotilor. Singurul dezavantaj al unei platforme mai mari este ca trotineta va fi mai grea si mai mare, fiind mai dificil sa o manevrezi.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o trotineta inseamna ca aventura este gata sa inceapa. Fii practic si cool in acelasi timp!