Informatii despre Biciclop

Compania are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor sportive, in magazine specializate. Datele companiei:


Denumirea companiei: S.C BICICLETE CICLOP S.R.L.


Adresa Sediului Social: BD IANCU DE HUNEDOARA 37, SC B, AP 30, SECTOR 1, BUCURESTI


Cod Unic de Inregistrare: RO26049660


Nr. Reg. Comertului: J40/9410/2009


IBAN: RO42INGB0000999906370727


Banca: ING Bank,


Suc. Stefan cel Mare

Social media
Produse adaugate recent
Returnarea produselor

Produsele livrate la adresa clientului in urma unei comenzi plasate online, fara a vedea produsul in magazin, se pot returna, in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara obligatia de a invoca vreun motiv. In conformitate cu dispozitiile OG 34/2014 (ce abroga vechea ordonanta 130/2000) cumparatorul, nemultumit de produs, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile si manualele de utilizare incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. Cheltuielile de restituire, se suporta conform legii, de catre cumparator. In conformitate cu prevederile ordonantei, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii in magazin/depozit al produsului.


ATENTIE: nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului: - produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, - produsele care prezinta urme ale folosirii: zgarieturi, uzura cauciucuri/saboti de frana etc., - produsele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite - produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza certificatului de garantie, - produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia


NOTA: In cazul denuntarii unilaterale a contractului, cheltuielile de transport (atat la livrare, cat si la retur) vor fi suportate de catre client.

 

Garantia acopera: Orice defect material sau de fabricatie constatat de un reprezentant al magazinului Ciclop. Excluderea garantiei: Urmatoarele situatii determina pierderea garantiei:


- Prezenta unor urme de lovituri sau deformari datorate conditiilor anormale de utilizare, transport, depozitare sau manipulare; - Piesele originale au fost inlocuite cu unele neautorizate;


- Neefectuarea reviziei tehnice gratuite specificata mai jos;


- Daunele angajeaza raspunderea unui tert sau care sunt produse cu intentie.


- Daunele s-au produs in urma unui accident, a unui abuz sau a neglijentei;


- Produsul a facut obiectul unei modificari in afara atelierului Ciclop;


- Daunele cauzate altor componente, ca urmare a neinformarii imediate a vanzatorului despre slabirea sau desprinderea, totala sau partiala, a unor piese componente. Ex.: joc in pedala care cauzeaza distrugerea filetului angrenajului, pana de cauciuc care cauzeaza distrugerea jantei, etc. De asemenea, nu intra sub incidenta garantiei consumabilele sau piesele de uzura (spre exemplu: becuri, cabluri, saboti de frana, foi de angrenaj, lant jante pionioane, pneuri, camere) si manopera de inlocuire a acestora.

Top of Page
Transport

Livrarea comenzilor se face prin Curier Rapid contractat de S.C BICICLETE CICLOP S.R.L. si se percepe o taxa de 15 lei indiferent de marimea coletului.


S.C BICICLETE CICLOP S.R.L. ofera transportul gratuit pentru cumparaturi ce depasesc suma de 400 lei. Termenul de livrare este 24/48 ore in functie de serviciu de curierat.


S.C BICICLETE CICLOP S.R.L. nu este direct raspunzator pentru intarzierea coletelor. Adresa de la care se livreaza produsele este: Calea Dorobantilor, nr 61, sector 1, Bucuresti. 

Top of Page