Informatii despre FitLife

BNT Sistem are ca obiect principal de activitate comercializarea cu amanuntul al echipamentelor sportive.

 

Datele companiei:

Denumirea companiei: BNT Sistem SRL

Adresa Sediului Social: Str. Traian Vuia nr. 124A, Cluj-Napoca, Cluj

Cod Unic de Inregistrare: RO12745140

Nr. Reg. Comertului: J12/232/2000

IBAN: RO28 BTRL 0130 1202 D285 90XX

Banca: Banca Transilvania

Telefon: 0731.022.822

 

Social media
Produse adaugate recent
Returnarea produselor

OBLIGATIILE S.C. BNT SISTEM SRL in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 13

BNT SISTEM SRL ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

BNT SISTEM SRL ramburseaza sumele folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.

BNT SISTEM SRL nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de BNT SISTEM SRL.

Cu exceptia cazului in care BNT SISTEM SRL s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, in cazul contractelor de vanzare, BNT SISTEM SRL poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre BNT SISTEM SRL, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Produsul returnat trebuie sa fie cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. 

 

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 14

Cu exceptia cazului in care BNT SISTEM SRL s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza BNT SISTEM SRL sau unei persoane autorizate de BNT SISTEM SRL sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat catre BNT SISTEM SRL decizia sa de retragere. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care BNT SISTEM SRL accepta sa suporte acele costuri sau in care BNT SISTEM SRL nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului, BNT SISTEM SRL preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere.

 BNT SISTEM SRL trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 
Top of Page
Transport

Produsele comercializate de catre BNT Sistem sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Nemo Express, Fan Courier si Urgent Cargus.

Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Comenzile cu valoare mai mare de 400 lei beneficiaza de livrare Gratuita.

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 lei este de 20 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

 


Garantia

 

Toate produsele comercializate de catre BNT SISTEM SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator respectiv BNT SISTEM SRL.

 

Produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat si de o copie dupa factura. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului.

Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul BNT SISTEM SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care BNT SISTEM SRL notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.

 

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. 

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Perioada de retragere mentionata expira la 14 zile de la :

 - ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:

 - in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs;

 - in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;

 - in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a primului produs;  

 

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

 
Top of Page