Informatii despre MSP CHROMES SRL-D

Compania are ca obiect principal de activitate comercializarea articolelor si echipamentelor pentru sport

Datele companiei:

Denumirea companiei: MSP CHROMES

Adresa Sediului Social: Recea, str. Europa, nr. 41, Maramures

Cod Unic de Inregistrare: RO34964795

Nr. Reg. Comertului: J24/867/2015

IBAN: RO19INGB0000999905260588

Banca  ING BANK

Telefon: 0740045242, 0749353600

Social media
Produse adaugate recent
Returnarea produselor

Politica de retur

Conform legislaţiei din România puteţi returna produsele cumpărate în termen de 14 zile de la cumpărarea lor. 

 Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru. 

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.  Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător. 

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului. 

Conditii de garantie

Toate produsele au garanţie conform legilor în vigoare din România (pentru majoritatea produselor 1 an de zile). Dacă producătorul acordă o garanţie mai mare, aceasta va fi trecuta pe eticheta produsului. 

Garanţia produselor se referă la defecţiuni de fabricaţie şi vicii ascunse, nu se oferă garanţie în cazul folosirii necorespunzătoare a produsului, sau pentru părţile consumabile.În cazul în care apar probleme de garanţie te rugăm să ne contactezi pentru a găsi cea mai bună soluţie în vederea remedierii sau înlocuirii produsului. Va rugam nu returnati produsele inainte de a ne contacta telefonic.În cazul returnării unui produs pentru inlocuire, sau returnare definitivă ( ex. nu corespunde mărimea sau culoarea), te rugăm să trimiţi produsul în ambalajul original, cu toate etichetele, curat si fără urme de folosire. Costul returnării va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor dacă este cazul se va face în termen de max 30 de zile de la primirea produsului. 

 
Top of Page
Transport