Rola Masaj, Schildkrot Fitness, EVA , 45x15 cm, Verde

3881
Rola Masaj, Schildkrot Fitness, EVA , 45x15 cm, Verde
Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

14200 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

2367 Lei/luna

Rola Masaj, Schildkrot Fitness, EVA , 45x15 cm, Verde

Detalii

Sfatul SportAddict: Rola de masaj te ajuta mai mult decat crezi!

Cu siguranta ai avut si tu macar una dintre acele zile in care ti-ai simțit genunchiul inflamat sau durere in muschi, dar nu iti amintesti sa te fi lovit la antrenamentele fizice sau in cursul zilei. Uneori, antrenamentele fizice sau postura incorecta a corpului le poate provoca muschilor si tesuturilor din preajma acestora, ingrosarea sau intinderea lor, actiuni ce provoaca tensiune si durere.

Ceea ce te poate ajuta sa reduci tensiunile musculare si durerile din corp este simpla rola de masaj (sau rola de spuma cum i se mai spune). Iar asta nu e tot, acest intrument oferind organismului o serie de alte beneficii uimitoare. Daca te numeri printre oamenii care nu cred ca pot fi ajutati în cazul unei febre sau intinderi musculare, atunci trebuie sa citesti in continuare!

Rola de masaj si avantajele folosirii ei: 

• Sanatatea zilnica a fasciei. Fascia este creata si mentinuta in permanenta in corpul nostru. Fara miscarea corespunzatoare, fibrele acesteia nu se formeaza in mod corect, provocand astfel durere si oprirea miscarii. Tensiunile la care supunem corpul zilnic pot afecta modul in care este mentinuta fascia. Aceste tensiuni pot proveni de la diverse actiuni, de la alergare, la csrarea zilnics a unui bagaj greu pe umeri, statului indelungat la birou, sau orice alta activitate periodica.

Citește mai multe pe: Blog.SportAddict.ro

Rola lunga de masaj dintr-o textura speciala care ofera un mesaj de exceptie.

  • Material: EVA
  • Dimensiuni: lungime: 45cm ; diametru: 15cm

Mai multe informatii

Producator Schildkrot Fitness
Garantie 24 luni

Articole utile

Sfatul SportAddict: Rola de masaj te ajuta mai mult decat crezi!

Cu siguranță ai avut și tu măcar una dintre acele zile în care ți-ai simțit genunchiul inflamat sau durere în mușchi, dar nu îți amintești să te fi lovit la antrenamentele fizice sau în cursul zilei. Uneori, antrenamentele fizice sau postura incorectă a corpului le poate provoca mușchilor și țesuturilor din preajma acestora, îngroșarea sau întinderea lor, acțiuni ce provoacă tensiune și durere.

Ceea ce te poate ajuta să reduci tensiunile musculare și durerile din corp este simpla rola de masaj (sau rola de spuma cum i se mai spune). Iar asta nu e tot, acest intrument oferind organismului o serie de alte beneficii uimitoare. Dacă te numeri printre oamenii care nu cred că poți fi ajutat în cazul unei febre sau întinderi musculare, atunci trebuie să citești în continuare!

Rola de masaj și avantajele folosirii ei: 

• Sănătatea zilnică a fasciei. Fascia este creată și menținută în permanență în corpul nostru. Fără mișcarea corespunzătoare, fibrele acesteia nu se formează în mod corect, provocând astfel durere și oprirea mișcării. Tensiunile la care supunem corpul zilnic pot afecta modul în care este menținută fascia. Aceste tensiuni pot proveni de la diverse acțiuni, de la alergare, la cărarea zilnică a unui bagaj greu pe umeri, statului îndelungat la birou, sau orice altă activitate periodică.

Citește mai multe pe: Blog.SportAddict.ro

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
    Please, wait...