Bicicleta eliptica, Tunturi, Performance C55 Crosstrainer

5007
Bicicleta eliptica, Tunturi, Performance C55 Crosstrainer

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

4.37300 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

72883 Lei/luna

Bicicleta eliptica, Tunturi, Performance C55 Crosstrainer

Detalii

Ai un program incarcat, viata sedentara, multe treburi casnice care iti umplu tot timpul si nu iti mai poti pune in program si ore de miscare? Cateva minute de exercitii pe o bicicleta eliptica va face o intreaga diferenta.

Bicicleta eliptica este din ce in ce mai apreciata in ultima perioada, fiind o alternativa eficienta si la moda de ciclism indoor a bicicletei clasice. Acest aparat de fitness se gaseste acum la scara larga la salile de antrenamente dar poate fi folosit si in propria locuinta.  Este un echipament similar bandei de alergat iar beneficiile sunt aceleasi. Au avantajul ca nu streseaza tendoanele si articulatiile, de aceea pot fi folosite chiar si de persoanele care au avut accidente. Bicicleta eliptica ajuta la exersarea tuturor grupelor de muschi prin intermediul unor exercitii care simuleaza mersul pe scari, alergatul sau jogging-ul. Poate fi de ajutor si la exercitiile cardio. Se poate exersa fie partea de sus si cea de jos a corpului, fie doar partea inferioara a acestuia. Aparatul faciliteaza si pierderea in greutate. Daca aparatul este folosit fara barele pentru maini, utilizatorul isi poate imbunatati echilibrul si miscarile motoare.


Din aceasta categorie de echipamente va recomandam Bicicleta eliptica, Tunturi, Performance C55 Crosstrainer . Lucrul pe un Crosstrainer este eficient dar si distractiv.   Este o bicicleta solida si ajustabila la marimea si nevoile oricarui utilizator. Materialele din care este confectionata sunt rezistente, cadrul este robust, putand suporta o greutate maxima de 135kg. Saua si consola sunt ajustabile. Are un numar de 20 de programe (1 Manual, 4 Beginner, 4 Advance, 4 Sporty, 4 Heart Rate, 1 Watt, Recovery, 1 Body Fat ) si 32 de nivele de rezistenta, foarte usor de ajustat de pe monitorul de 5.5 inch LCD color.  De asemenea sunt afisate bataile inimii, timpul utilizarii, distanta parcursa si numarul de calorii arse in timpul fiecarui exercitiu. Monitorul are preinstalata aplicatia Kinomap Trainer pe care poti selecta diversee trasee video in functie de distanta pe care vrei sa o parcurgi, dificultate si durata . De asemenea sunt instalate i-Console+ si Fit Hi Way.


Sistemul de franare al Bicicleta eliptica, Tunturi, Performance C55 Crosstrainer  este magnetic/manual.


Alte accesorii utile: Bluetooth,  suport tableta, suport bidon apa, roti transport.


Bicicleta eliptica, Tunturi, Endurance C55 Crosstrainer  este fabricata de Tunturi New Fitness B.V., producator international cu sediul in Olanda, cu experienta de peste 90 de ani in fabricarea de echipamente sportive si de fitness.


 • Sistem de franare: magnetica
 • Greutate volanta: 32 kg 
 • Alimentare: Adaptor 9V/1A
 • Dimensiuni: 195*74*162
 • Greutate: 73.6
 • Greutate maxima utilizator: 135 kg 
 
 • Display: 5.5 Inch Color LCD Backlit
 • Programe: (1 Manual, 4 Beginner, 4 Advance, 4 Sporty, 4 Heart Rate, 1 Watt, Recovery, 1 Body Fat)
 • Nivele rezistenta: 32
 • Fitness test: Recovery / Body fat / BMI
 • Bluetooth
 • Consola ajustabila 
 • Suport pentru tableta
 • Suport bidon apa
 • Roti transport

Mai multe informatii

Producator Tunturi
Garantie 24 luni
Volanta 32 kg
Greutate suportata 135 kg
Sistem franare Magnetic
Destinatie uz casnic
Trepte de rezistenta 32

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
  Please, wait...