Bicicleta fitness orizontala, Tunturi, Performance E60 Hometrainer

4998
Bicicleta fitness orizontala, Tunturi, Performance E60 Hometrainer
Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

3.34800 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

55800 Lei/luna

Bicicleta fitness orizontala, Tunturi, Performance E60 Hometrainer

Detalii

Ai un program incarcat, viata sedentara, multe treburi casnice care iti umplu tot timpul si nu iti mai poti pune in program si ore de sala? O bicicleta platatinum air instalata chiar in sufrageria ta este solutia ideala. Poti exersa cand urmaresti serialul tau preferat, in timp ce fierbe supa ori isi face cel mic somnul de amiaza. 20-30 de minute de  pedalat pe zi sunt suficiente pentru ca organismul si psihicul tau sa fie complet revigorate.

Bicicleta fitness orizontala este din ce in ce mai apreciata în ultima perioada, fiind o alternativa eficienta de ciclism indoor a bicicletei clasice. Este bine fixata pe podea, oferind astfel siguranta si rezistenta in utilizare. Te ingrijoreaza acumularea unor kilograme in plus? Bicicleta fitness este dispozitivul perfect pentru slabire si tonifiere, intr-o sedinta intreaga de pedalat, arzand de regula aproximativ 400-500 de calorii. In plus creste rezistenta cardio, imbunatateste sistemul cardiovascular, ajuta la tonifierea musculaturii picioarelor si gambelor, la cresterea densitatii osoase, echilibreaza nivelul de colesterol din organism si chiar combate insomnia si stresul zilnic.


Din aceasta categorie de echipamente va recomandam Bicicleta fitness orizontala, Tunturi, Performance E60  Hometrainer . Lucrul pe un Hometrainer este eficient dar si distractiv.   Este o bicicleta solida si ajustabila la marimea si nevoile oricarui utilizator. Materialele din care este confectionata sunt rezistente, cadrul este robust, putand suporta o greutate maxima de 150kg. Saua este confortabila si perfect ajustabila. Se pot ajusta la nevoile utilizatorului si consola si unghiul manerelor. Are un numar de 20 de programe (1 Manual, 4 Beginner, 4 Advance, 4 Sporty, 4 Heart Rate, 1 Watt, 1 Recovery, 1 Body Fat) si 32 de nivele de rezistenta, foarte usor de ajustat de pe monitorul de 5.5 inch LCD color.  De asemenea sunt afisate bataile inimii, timpul utilizarii, distanta parcursa si numarul de calorii arse in timpul fiecarui exercitiu. Monitorul are preinstalata aplicatia Kinomap Trainer pe care poti selecta diversee trasee video in functie de distanta pe care vrei sa o parcurgi, dificultate si durata. Cu acest sistem poti sa te alaturi chiar si la tururi celebre de ciclism ca cele de la Amsterdam si Roma.


Sistemul de franare la Bicicleta fitness orizontala, Tunturi, Performance E60 Hometrainer  este electro-magnetic/ inductie T-Gen.


Alte accesorii utile: Bluetooth,  suport pentru sticla, suport tableta, roti transport.


Bicicleta fitness orizontala, Tunturi, Performance E60 Hometrainer este fabricata de Tunturi New Fitness B.V., producator international cu sediul in Olanda, cu experienta de peste 90 de ani in fabricarea de echipamente sportive si de fitness.


 • Sistem de franare: magnetica
 • Greutate volanta: 14 kg 
 • Greutate: 47.7 
 • Greutate maxima utilizator: 150 kg 
 • Dimensiuni: 102*60*158
 
 • Display: 5.5 Inch Color LCD Backlit
 • Programe: 20 (1 Manual, 4 Beginner, 4 Advance, 4 Sporty, 4 Heart Rate, 1 Watt, 1 Recovery, 1 Body Fat)
 • Nivele rezistenta: 32 
 • Afisaj timp, distanta, calorii
 • Bluetooth 
 • Aplicatii smart: i-Console+ / Fit Hi Way / Kinomap
 • Scaun reglabil 
 • Suport tableta 
 • Suport bidon apa
 • Roti transport

Mai multe informatii

Producator Tunturi
Garantie 24 luni
Volanta 14 kg
Greutate suportata 150 kg
Destinatie uz casnic
Afisaj DIGITAL
Trepte de rezistenta 32
Pentru Unisex

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
  Please, wait...