Aparat multifunctional, WB-MS, Powertec, Cadru Galben

6506
Aparat multifunctional, WB-MS, Powertec, Cadru Galben

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

10.42100 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

1.73683 Lei/luna

Aparat multifunctional, WB-MS, Powertec, Cadru Galben

Detalii

Aparat multifunctional cu 3 statii, WB-MS, 216 kg, de la Powertec.

 • Sistemul multifunctional cu 3 statii WB-MS (Workbench Multisystem) independente de lucru este ideal pentru antrenamentul complet si eficient al intregului corp, datorita sistemului pe baza de parghii pe care il foloseste. Acest sistem este cea mai eficienta metoda pentru antrenamentul de rezistenta.
 • Prima statie este perfect conceputa pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a-si antrena musculatura pieptului, prin exercitii precum impins de la piept din plan drept, inclinat si declinat, atat simultan (miscarea imitand perfect impunsul cu bara de la piept), cat si prin folosirea izolata a bratelor (impins alternativ de la piept – exercitiu ce tinteste pieptul, tensionandu-l). De asemenea, antrenamentul spatelui si al umerilor (presa umeri) se poate realiza tot la aceasta statie.
 • A doua statie special realizata pentru antrenamentul picioarelor, prezinta un suport mai lat ce ofera o suprafata mai mare pentru stabilitate si efectuarea in siguranta a exercitiilor. Permite efectuarea genuflexiunilor, a exercitiilor pentru gambe, fandari, etc.
 • La cea de-a treia statie se pot tonifia si dezvolta muschii abdominali. Antrenamentul tricepsului si al spatelui – tractiuni cu priza larga si ingusta -  este de asemenea posibil.
 • WB-MS este construit din tuburi de otel, iar capitonarea consta intr-o spuma industriala de mare densitate acoperita cu tapiterie dublu cusuta. Toate produsele Workbench cuprind mai multe caracteristici brevetate cum ar fi sistemul unic pentru conectarea scaunului dand posibilitatea ajustarii rapide si precise.
 • Culoare: combinatie de galben cu negru
 • Greutate produs: 216 kg
 • Dimensiune produs: 204.5 x 305 x 186 cm
 • Producator: Powertec


Mai multe informatii

Producator Powertec
Garantie 24 luni

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
  Please, wait...