Paleta Tenis de Masa, Donic, CarboTec Line, 20 Allround, Anatomica

3575
Paleta Tenis de Masa, Donic, CarboTec Line, 20 Allround, Anatomica

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

Pret normal: 20200 Lei - 54%

Special Price 9300 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

1550 Lei/luna

Paleta Tenis de Masa, Donic, CarboTec Line, 20 Allround, Anatomica

Detalii

Paleta Tenis de Masa Donic CarboTec Line 20. Ideala pentru jucatori mai competitivi.Top de joc: Allround Plus. Cauciuc Champion-QRC
Paleta Tenis de Masa Donic CarboTec Line 20 Allround Anatomica
Linia paletelor Carbotec este de o calitate superioara ce contine 3 straturi de grafit. Aceasta linie de palete a primit premiul ravnit international "Red Dot Design" din 2009 si premiul "Plus X Award" in 2010 de catre doi jurati independenti! Aceste palete de inalta performanta sunt o inovatie pentru Schildkrot care reprezinta partea superioara a liniei de palete Donic - Schildkrot. Paletele Carbotec reprezinta calitate cea mai optima in tenisul de masa pentru cei mai exigenti jucatori care necesita cel mai bun material disponibil.
 • Paleta Tenis de Masa Donic CarboTec Line 20
 • Ideala pentru jucatori mai competitivi.
 • Manere Ergonomice ( ERGO )
 • Top de joc: Allround Plus
 • Cauciuc Champion-QRC
 • Material grafit 20%
 • Forma anatomica
 • Burete 1.9 mm
 • Viteza: 100
 • Efect: 80
 • Control: 90

Tehnologii:
 

Ergo Grip se adapteaza perfect anatomic formei mainii.

Forma rotunjita elimina punctele de presiune si asigura confort si aderenta.Mai multe informatii

Producator Donic
Garantie 24 luni

Articole utile

Sfatul SportAddict: Alege paleta de tenis de masă potrivită pentru tine!

Tenisul de masă este o activitate care pe lângă competiții, poate fi folosită ca o metodă excelentă de divertisment pentru toată familia, invitând-o la distracție și un joc antrenant în orice moment, cu atât mai mult cu cât vremea de afară ne permite să ne bucurăm și de aer liber. De aceea, în continuare îți vom prezenta câțiva factori importanți legați de construcția unei palete de tenis, factori de care trebuie să ții cont atunci când faci alegerea de cumpărare.

Aspecte de care trebuie să ții cont:

1. Paleta pre-asamblată sau achiziționarea separată a lamei paletei și a cauciucului?

Trebuie să știi în primul rând că paletele de ping-pong sunt construite din două părți: lama și cauciucul. Lama este partea de lemn a paletei care vine acoperită cu un strat de cauciuc, iar jucătorii profesioniști își achiziționează întotdeauna lama și cauciucul separat, astfel încât să se potrivească perfect stilului lor de joc. Dar în multitudinea de modele prestabilite pe piață, cu siguranță vei găsi paleta potrivită pentru tine, cu caracteristicile dorite. Trebuie să ții cont doar de informațiile pe care ți le prezentăm.

Dacă ești la început, atunci nu trebuie să fii preocupat de acest lucru. Cumpără paleta asamblată, vei găsi ceea ce îți dorești, indiferent dacă ai un stil de joc ofensiv sau defensiv. Dacă nu știi unde te încadrezi ca stil de joc, procedează precum majoritatea jucătorilor și alege o paletă de tenis de masă Allround.

Citește mai multe pe: Blog.SportAddict.ro

Rating general:
1 review

Scrie un review

Părerea ta despre Paleta Tenis de Masa, Donic, CarboTec Line, 20 Allround, Anatomica. Ajută-i pe alţii să fie mai bine informaţi

1 Articol(e)

Mircea
157/06/2016 06/06/2016 04:48
 • Review:
Excelenta paleta
Am achizitionat aceasta paleta deoarece doream un control mai bun pe minge, combinat cu o viteza de executie mare .... este extraordinara, mi-am invins vechiul adversar fara drept de apel 7 - 2, lucru pe care nu il mai reusisem demult. Sunt super incantat de ea, e rapida, control excelent, pun capacele pe masa si scot fara probleme taiatele !!!
0
0
Raspunde
Show more comments (-2) Hide comments

1 Articol(e)

Ce fel de abuz vrei sa raportezi?
  Please, wait...