Rucsac Deuter Guide, 45+, Gri-Negru

3851
Rucsac Deuter Guide, 45+, Gri-Negru

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

63900 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

10650 Lei/luna

Rucsac Deuter Guide, 45+, Gri-Negru

Detalii

Rusac Deuter Guide, destinat pentru alpinism sau schi turistic. Material 330D Micro rip Pro 6.6 / Duratex. Greutate aproximativ 1.440g fara centura de sold si X-cadru. Greutatea totala de aproximativ 1.800g. Volumul 45 + 10l. Dimensiuni aproximative 74x34x24 cm.

Rusac Deuter Guide, destinat pentru alpinism sau schi turistic. Este situat aproape de centrul de greutate si se agata strans cu aripioare de forma anatomica pe solduri. Sistemul X-cadru cu profil curbat din aluminiu ofera sejururilor flexibilitate exceptionala si capacitatea purtatoare de greutate. Dispune de numeroase compartimente. Numeroase optiuni practice de atasare, cum ar fi suport pentru topor de gheata, bucle de transmisie pe centura de sold. Capacitate 45 litrii +, dispune de un compartiment suplimentar separat de fund, bucle pentru suport casca (accesoriu). 

  • Material 330D Micro rip Pro 6.6 / Duratex.
  • Greutate aproximativ 1.440g fara centura de sold si X-cadru. Greutatea totala de aproximativ 1.800g. 
  • Volumul 45 + 10l. 
  • Dimensiuni aproximative 74x34x24 cm.

Mai multe informatii

Producator Deuter
Garantie 24 luni
Pentru Fete, Baieti, Barbati, Femei

Articole utile

Sfatul SportAddict: Alege rucsacul potrivit activităților tale!

Alegând un rucsac de dimensiuni corecte și ambalând în mod corespunzător lucrurile, se poate transporta o greutate mare pe distanțe lungi și cu un efort surprinzător de mic.

Tipuri de rucsaci

1. Daypacks (Rucsacii de zi cu zi)

Pot fi utilizați zi de zi în oraș, în drumeții scurte, într-o zi de ciclism sau schi. Au o greutate mică, sunt ieftini și multă lume îi preferă în majoritatea aventurilor în aer liber. Dacă ești în căutarea unei modalități de a transporta apă, ceva de mâncare și poate o haină, două, atunci acest tip de rucsac este alegerea perfectă. Are de obicei capacitate de 10-40 litri și vine cu o varietate de curele, accesorii și caracteristici, precum și cadrul fără ramă.

Citește mai multe pe: Blog.SportAddict.ro

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
    Please, wait...