Paleta tenis de masa, Top Team 800, Donic

3871
Paleta tenis de masa, Top Team 800, Donic

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

Pret normal: 20300 Lei - 63%

Special Price 7500 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

1250 Lei/luna

Paleta tenis de masa, Top Team 800, Donic

Detalii

 

Sfatul SportAddict: Alege paleta de tenis de masa potrivita pentru tine!

Tenisul de masa este o activitate care pe langa competitii, poate fi folosita ca o metoda excelenta de divertisment pentru toata familia, invitand-o la distractie si un joc antrenant in orice moment, cu atat mai mult cu cat vremea de afara ne permite sa ne bucuram si de aer liber. De aceea, in continuare iti vom prezenta cativa factori importanti legati de constructia unei palete de tenis, factori de care trebuie sa tii cont atunci cand faci alegerea de cumparare.

Aspecte de care trebuie sa tii cont:

1. Paleta pre-asamblata sau achizitionarea separata a lamei paletei si a cauciucului?

Trebuie sa stii in primul rand ca paletele de ping-pong sunt construite din doua parti: lama si cauciucul. Lama este partea de lemn a paletei care vine acoperita cu un strat de cauciuc, iar jucatorii profesionisti isi achizitioneaza intotdeauna lama si cauciucul separat, astfel incat sa se potriveasca perfect stilului lor de joc. Dar in multitudinea de modele prestabilite pe piata, cu siguranta vei gasi paleta potrivita pentru tine, cu caracteristicile dorite. Trebuie sa tii cont doar de informatiile pe care ti le prezentam.

Daca esti la inceput, atunci nu trebuie sa fii preocupat de acest lucru. Cumpara paleta asamblata, vei gssi ceea ce iti doresti, indiferent daca ai un stil de joc ofensiv sau defensiv. Daca nu stii unde te incadrezi ca stil de joc, procedeaza precum majoritatea jucatorilor si alege o paleta de tenis de masa Allround.

Citeste mai multe pe: Blog.SportAddict.ro

Paleta este ideala pentru faze sofisticate cu tehnici de efect si cu viteza la atac. Sistem de alimentare usoara ( PLS )

Caracteristici:

  • Prindere concava
  • Grosimea captuselii: 1.8 mm

Mai multe informatii

Producator Donic
Garantie 24 luni

Articole utile

Sfatul SportAddict: Alege paleta de tenis de masă potrivită pentru tine!

Tenisul de masă este o activitate care pe lângă competiții, poate fi folosită ca o metodă excelentă de divertisment pentru toată familia, invitând-o la distracție și un joc antrenant în orice moment, cu atât mai mult cu cât vremea de afară ne permite să ne bucurăm și de aer liber. De aceea, în continuare îți vom prezenta câțiva factori importanți legați de construcția unei palete de tenis, factori de care trebuie să ții cont atunci când faci alegerea de cumpărare.

Aspecte de care trebuie să ții cont:

1. Paleta pre-asamblată sau achiziționarea separată a lamei paletei și a cauciucului?

Trebuie să știi în primul rând că paletele de ping-pong sunt construite din două părți: lama și cauciucul. Lama este partea de lemn a paletei care vine acoperită cu un strat de cauciuc, iar jucătorii profesioniști își achiziționează întotdeauna lama și cauciucul separat, astfel încât să se potrivească perfect stilului lor de joc. Dar în multitudinea de modele prestabilite pe piață, cu siguranță vei găsi paleta potrivită pentru tine, cu caracteristicile dorite. Trebuie să ții cont doar de informațiile pe care ți le prezentăm.

Dacă ești la început, atunci nu trebuie să fii preocupat de acest lucru. Cumpără paleta asamblată, vei găsi ceea ce îți dorești, indiferent dacă ai un stil de joc ofensiv sau defensiv. Dacă nu știi unde te încadrezi ca stil de joc, procedează precum majoritatea jucătorilor și alege o paletă de tenis de masă Allround.

Citește mai multe pe: Blog.SportAddict.ro

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
    Please, wait...