Trambulina fitness, Tunturi, Pliabila

4313
Trambulina fitness, Tunturi, Pliabila

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

47700 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

7950 Lei/luna

Trambulina fitness, Tunturi, Pliabila

Detalii

  • Trambulina pliabila pentru o depozitare mai usoara
  • Diametru: 100 cm 
  • Supafata salt: 70 cm 
  • Material: Otel/ nylon

Mai multe informatii

Producator Tunturi
Garantie 24 luni

Articole utile

Sfatul SportAddict: Beneficiile utilizarii unei trambuline fitness

Utilizarea unei trambuline nu trebuie să fie făcută doar de către copii. Chiar și adulții se pot distra și chiar menține în formă, obținând la final o mulțime de beneficii pe lângă amuzamentul promis. Unele studii au arătat că exercițiile practicate cu ajutorul trambulinei, reprezintă una din metodele care reduc cu adevărat celulita.

Spre deosebire de jogging, trambulinele te ajută să nu pui presiune pe articulații, amortizând până la 80% din șocul pus pe acestea. În plus, e o metodă excelentă pentru sedentari să înceapă un program de exerciții fizice. Știai că săriturile au un efect de 3 ori mai puternic asupra mușchilor decât alergarea? Asta înseamnă că 10 minute de sărituri te poate elibera de jumătate de ora de alergare.

Nouă ni se par fascinante aceste informații. Deci haide să vedem care sunt beneficiile pe care le vei obține, dacă incluzi trambulina pe lista ta de exerciții fizice.

1. Stimulează metabolismul

Utilizarea unei trambuline fitness te va ajuta să crești rata metabolismului, iar astfel vei ajuta organismul să proceseze mult mai eficient nutrienții și să îți menții greutatea stabilă. Stimularea metabolismului va crește capacitatea de oxigenare și astfel vei avea mai multă energie și vitalitate, beneficii cardiovasculare, iar mușchii tonifiați îți vor mulțumi.

Citește mai multe pe: Blog.SportAddict.ro

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
    Please, wait...